White Party

Nyáron volt egy rendhagyó program kizárólag az idősebb korosztálynak: egy fergeteges evezés! Ez a rendhagyó program nem is érhetett volna véget egy rendhagyó befejezés nélkül, amikor is fogadalmat tettek az őrsök. A Sárkányfű őrs elhatározta, hogy rendez a csapatnak egy hiper-szuper White Party-t! Voltak neonfények, jó fej emberek , fehér ruhák és sok sok finom koktél, tehát minden, ami kell! Fantasztikus koreográfiákkal szórakoztattuk egymást.

Meglepő, de mindenki fehér ruhában feszített, Tibi mintha a White Angelből érkezett volna, Mini pedig judo ruhában jelent meg. És még Luca is nagyon csinos volt. Néhány ember nem öltözött be, de róluk inkább ne beszéljünk.

Összesen öt cserkészcsapat képviseltette magát, tehát hatalmas tömeg volt.

Mindenkit összehozott a tánc, főleg Minit és Orsit – upsz, remélem, Réka ezt nem olvasta. A táncverseny szoros volt, és Dobszay Vilmos nagyot alakított. A láthatatlan koktélnak nagy sikere volt, de a többi is nagyon finom volt. Helyi specialitásunk, a Savanyú Jóska pedig mindenki emlékezetében megmarad.

A parasztactivity fokozta a hangulatot, már ha lehetett még fokozni. Reméljük, lesz még hasonló program a cserkész-kósza korosztálynak.

Ui.: Kis Mukk

A cikket írta: Süti, Luca, Nyakk, Dorina és Zsizsa

Kategória: cikk | Címke: , , , . | Közvetlen link

Egy hozzászólás a cikkhez

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!